Βάπτιση στην Τσαγκαράδα Πήλιο

Το λέω συνέχεια στα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν βάπτιση ή γάμο, φύγετε μακριά από την ρουτίνα του σπιτιού , το άγχος του ρολογιού και την καθημερινότητα της πόλης, την ήμερα που θεωρείτε μεγάλο σημαντικό γεγονός ζωής, βάπτιση ή γόμος, για να το χαρείτε περισσότερο άλλα και να πάρετε ένα ανάλογο αποτέλεσμα όπως η βάπτιση του Θοδωρή στην Τσαγκαράδα στο Πήλιο.
Νερά τρεχούμενα παντού, άφθονα και κρυστάλλινα κατηφορίζουν προς τη θάλασσα και ο ήχος τους γίνεται κομμάτι της ζωής.
Τσαγκαράδα σημαίνει ωραία θέα και κατά μία άλλα εκδοχή βασιλικό χωριό. Είναι ένας τόπος για όλες τις εποχές, παραμυθένιος και κατάλευκος το χειμώνα, πνιγμένος στα αγριολούλουδα την άνοιξη, δροσερός και ζωσμένος ορτανσίες το καλοκαίρι, βυθισμένος στο κόκκινο-κίτρινο των φύλλων το φθινόπωρο.
Οι τέσσερις συνοικίες με τρεχούμενα νερά, τοξωτά γεφύρια, πλατείες, εκκλησίες, παλιά και νέα αρχοντικά αποτελούν ιδανικό τόπο διαμονής και ξεκούρασης.
Η βάπτιση είναι η πλατεία των Αγίων Ταξιαρχών, η περίφημη κρήνη με τις τέσσερις βρύσες όπου το νερό τρέχει ασταμάτητα. Ο αιωνόβιος πλάτανος, ζωογονεί με τον ίσκιο του τις φημισμένες Πηλιορείτικες ορτανσίες.
Η περιοχή του Πηλίου είναι γνωστή από την Ελληνική μυθολογία ως ο τόπος που τελέστηκαν γάμοι και τελετές διάσημων ηρώων και Ολύμπιων Θεών, η χώρα των Κενταύρων…

Facebook comments
Facebook share